Over mij


Hi! Mijn naam is Joanne van de Voort en ik ben het creatieve brein achter Jovo Design. Vanaf 2019 ben ik gediplomeerd als media vormgever, deze opleiding volgde ik op het Da Vinci College. Ik ben een vrolijke, 23-jarige christelijke vrouw met een passie voor fotografie, lekker eten, de frisse natuur, toffe sneakers en natuurlijk creatief bezig zijn. Ik vind het waanzinnig om met enthousiaste, passievolle mensen te werken en mijn creativiteit de vrijheid te schenken.

Bij Jovo Design staan creativiteit en communicatie op nummer 1. Door aandachtig te luisteren naar jouw denkbeeldige visie creëer ik een kloppend concept wat volledig bij jou past! Ik ben gedreven om jonge mensen te helpen die net zoals ik een hart hebben voor de mensen en de wereld om ons heen. Bij mij drijft er een enthousiasme op om de wereld een stukje beter te maken met mijn passie, creativiteit en connectie. 

Ik ervaar vaak dat mensen met een onderneming starten en het maar half aanpakken/overhaasten. Het idee is uitstekend maar de uitwerking valt vaak tegen. Branding is meer dan een logo en ik wil jouw zorgen ontnemen zodat jij een complete branding hebt waarmee jij de perfecte klanten aantrekt.

 

Ben je op zoek naar een vernieuwende huisstijl, aantrekkelijke flyers, visitekaartjes of nog veel meer? Bekijk mijn aanbod of stuur een e-mail naar: info@jovodesign.nl en wie weet spreken we elkaar snel!